تاریخ انتشارجمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱
کارکنان صنعت نفت در پیام های ارسالی خود از وجود سانس اختصاصی برای مدیران در شرایط بی آبی و بی برقی کشور بشدت انتقاد کردند.
استخر شهرک نفت | نفت آنلاین
استخر شهرک نفت | نفت آنلاین
به گزارش خبرنگار نفت آنلاین، در برخی شرکت‌های نفتی، به‌ویژه در مناطق جنوبی، شاهد اختصاص سانس‌های ویژه استخر برای مدیران هستیم.

در این سانس‌ها، استخری با ظرفیت بالا، که می‌تواند میزبان تعداد زیادی از کارکنان باشد، با تمام امکانات در اختیار تعداد محدودی از مدیران قرار می‌گیرد.

این در حالی است که کشور با بحران‌های جدی آب و انرژی دست‌وپنجه نرم می‌کند.
 
آیا بهتر نیست در چنین شرایطی، مدیران در کنار سایر کارکنان از امکانات استفاده کنند و سانس‌های ویژه مدیریتی، که نمادی از تبعیض و فاصله بین کارکنان و مدیران ارشد است، حذف شوند؟
 
بسیاری از مخاطبان «نفت آنلاین» بارها از تبعیض در استفاده از امکانات ورزشی شرکت‌ها، به‌خصوص استخرها، گلایه کرده‌اند. به احترام این مخاطبان گرامی، این موضوع را مطرح کردیم تا گامی در جهت رفع این نابرابری‌ها برداشته شود.
https://naftonline.ir/news/31829/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0