در حالی که مقام معظم رهبری بارها در فرمایشات خود نمایندگان مجلس را از دخالت در انتصابات منع کرده اند متاسفانه شنیده شده بسیاری از نمایندگان در حال مهره چینی برای خود در #دولت_چهاردهم هستند!
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در پیامی که بمناسبت سالروز تأسیس این شرکت روز گذشته منتشر شده نوشته است: اميد است در آستانه هفتاد سالگی این شرکت بین المللی، توافق فی مابین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت نفت مبنی بر بازگشت قانونمند این مجموعه عظیم به بدنه نفت جامع عمل پوشیده و شرایط برای حل چالش های موجود بیش از پیش فراهم شود.
تصاویر ارسالی مخاطبین نفت آنلاین نشان می دهد پس از انتشار گزارشی در خصوص تعطیلی ۲ ساله جایگاه سوخت خرمکوشک اهواز ؛ شرکت پخش منطقه این جایگاه را محصور کرد!
اداره کل هواشناسی استان خوزستان در خصوص تداوم هوای گرم، افزایش دما و وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در اغلب مناطق این استان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی هشدار سطح قرمز صادر کرد.بر این اساس طبق قانون ادارات باید در گرمای بالای ۵۰ درجه تعطیل شوند.
نفت آنلاین با توجه به سیاست بی طرفی خود اظهارنظری در خصوص نتیجه این نظرسنجی نمی کند اما چنانچه اعضای کانال تحلیلی در این خصوص داشتند، این رسانه خبری آمادگی انتشار آن را دارد.
پس از انتشار نظرسنجی نفت آنلاین در کانال تلگرام رسمی این رسانه خبری ۲۱۷۹۰ نفر در این نظرسنجی شرکت کردند که در نهایت مهندس مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم اهواز با کسب ۲۸ درصد آرا منتخب خانواده صنعت نفت جهت ریاست کمیسیون انرژی مجلس شد.
فارغ التحصیلان رشته نفت فقط امکان استخدام در شرکتهای نفتی ، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها را دارند.اما همیشه در آزمون های استخدامی این شرکت ها میزان پذیرش مهندسین نفت بسیار کمرنگ است.
زنگنه در سال ۹۸ بخاطر بکارگیری بازنشستگان از مجلس دهم تذکر گرفت! اما چگونه است که مجلس یازدهم نه تنها بابت این موضوع به وزارت نفت دولت سیزدهم تذکری نمی دهد! بلکه شنیده ها حاکی از ان است که بعضی از نمایندگان در حال رایزنی برای تعویق بازنشستگی بعضی از مدیران نفتی نزدیک به خود می باشند!
کارکنان شرکت ملی حفاری ایران از عدم پرداخت حقوق و مزایای خود همزمان با سایر شرکتهای زیرمجموعه نفت گله مند هستند و خواستار رفع این تبعیض بزرگ با دستور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شدند.
فاز۱۳ پارس جنوبی به علت هم مرز بودن با گنبد شمالی مشخصا امکان مهاجرت گاز از مرز ایران به سمت قطر با توجه به توسعه روز افزون قطری ها و حتی حفر چاه های افقی از سمت آن ها را در پی دارد .