تاریخ انتشاريکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۱
مهمترین اخبار کوتاه نفت آنلاین در بخش زیر قابل مشاهده می باشد.
اخبار کوتاه نفت آنلاین
اخبار کوتاه نفت آنلاین
⬅️رئیس مجلس شورای اسلامی درباره لغو مصوبه افزایش نرخ خوراک گاز پتروشیمی‌ها در هیئت تطبیق مصوبات دولت به رئیس‌جمهور نامه نوشت و خوستار اعلام نظر قطعی ظرف یک هفته شد.
 
⬅️وزیر نفت: بی‌شک میدان گازی پارس جنوبی تا ابد با فشار کنونی گاز تولید نخواهد کرد و ما از سه تا چهار سال آینده شاهد افت فشار در چاه‌های این میدان خواهیم بود، پیش‌بینی می‌شود حداقل ۲۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در این بخش نیاز داشته باشیم.
 
⬅️بیمارستان صنعت نفت استان بوشهر با اعتبار ۱۸۸ میلیارد تومان توسعه می یابد.
 
⬅️بر اساس جدیدترین آمار اوپک، ایران هجدهمین صادرکننده بزرگ گاز طبیعی جهان در سال گذشته میلادی بوده است.
 
⬅️شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت: انجام هرگونه ساخت و ساز در مجاورت حریم و حاشیه ایمنی خطوط لوله نفت باید از این شرکت استعلام شود.
 
⬅️پالایش و پخش: مصرف بنزین در تهران هم‌اکنون به طور میانگین روزانه ۲۱ میلیون لیتر است که عدد بسیار بزرگ و معادل مصرف سه استان کشور است.
 
⬅️ رییس کمیسیون تلفیق: تولید روزانه حدود ۴.۵ میلیون بشکه نفت در کمیسیون تلفیق هدف‌گذاری شد.
 
⬅️رایزر چاه D-2 بخش دریایی میدان نفتی درود با همت و تلاش کارکنان منطقه عملیاتی خارک با وجود شرایط بد جوی، رطوبت و گرمای شدید هوا، پس از انجام سه شبانه‌روز کار پیوسته به‌صورت ایمن تعویض شد.
 
⬅️کمالی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران از اجرای موفقیت‌آمیز یک هزار و ۹۵۶ کیلومتر عملیات توپکرانی در این شرکت خبر داد.
 
⬅️رئیس سازمان برنامه و بودجه : طبق قانون بودجه ۱۴۰۲، دولت مکلف به صادرات روزانه ۱.۴ میلیون بشکه نفت شد که با تلاش های وزارت نفت توانسته‌ایم از مرز ۱.۴ میلیون بشکه عبور کنیم.
 
⬅️جدیدترین آمار منتشر شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی نشان می دهد تولید نفت ایران به ۳ میلیون و ۴۰ هزار بشکه در روز رسیده است.
 
⬅️واردات نفت خام چین در ۷ ماه اول سال جاری ۱۲.۴ درصد افزایش یافت.
 
⬅️خودداری پالایشگاه‌های پاکستان از فرآوری نفت خام روسی به دلیل تولید بیشتر نفت کوره نسبت به بنزین و همچنین درصد پایین تولید سوخت جت باعث شد تا واردات نفت روسیه به پاکستان متوقف شود.
 
⬅️اداره اطلاعات انرژی امریکا از افزایش صادرات نفتی عراق به این کشور طی هفته گذشته به ۳۰۵ هزار بشکه در روز خبر داد.
 
⬅️منابع آگاه از تصمیم شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو عربستان برای عرضه کامل نفت مورد تقاضای مشتریان خود در آسیای شمالی در ماه سپتامبر خبر دادند.
https://naftonline.ir/news/28847/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0