تاریخ انتشاردوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۳
گروهی از کارکنان قراردادی وزارت نفت با ارسال پیام‌های متعدد به «نفت آنلاین»، از تاخیر در پرداخت مطالبات معوقه خود ابراز گلایه کردند و خواستار پیگیری جدی این موضوع شدند.
کارکنان قراردادی نفت
کارکنان قراردادی نفت
بر اساس گزارش‌های دریافتی، حقوق فروردین‌ماه این دسته از پرسنل تنها به‌صورت علی‌الحساب واریز شده است. اکنون در شرایطی که به روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه نزدیک می‌شویم، این کارکنان زحمتکش همچنان در انتظار دریافت مابقی حقوق و مزایای مربوط به ماه گذشته خود هستند.
پرسنل قراردادی از مدیران و مسئولان ذی‌ربط در وزارت نفت تقاضا دارند تا با تسریع در روند پرداختی‌ها، به این بلاتکلیفی پایان داده و مطالبات به‌حق آن‌ها را هر چه سریعتر تسویه نمایند.
https://naftonline.ir/news/33863/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
Iran, Islamic Republic of
علی
نمیدونم چرا در وزارت همیشه قررداد مستقیم ها حقوقشون دیر پرداخت میشه و همیشه با مشکل مواجه میشه وزیر محترم نفت و خانم خزایی لطفا این تبعیض را پیگیری کنید
feedback
Iran, Islamic Republic of
بدبخت تبدیل وضعیت های ایثارگری بند د و که با حداقل حقوق دارن زندگی میکنن معلوم نیست این بخشنامه حال دادن به ایثارگران بود یا ضدحال زدن !
feedback
Iran, Islamic Republic of
محسن
خسته شدیم از این تبعیضی که وزارت نفت در حق نیروهای قراردادی انجام میده ، با این تورم و فشار زندگی هنوز که هنوزه من مشخص نیست کی بخان حقوق ما رو بدن، کاش صدای ما رو بشنون و حقوق نیروهای قراردادی واریز کنند.
feedback
Iran, Islamic Republic of
دلا
کاش فریاد رسی برای نیروهای قرار دادی بی نوا که با داشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس مرتبط شناخته نشدند و بزرگترین آسیب روحی روانی و از همه مهمتر مالی را متضرر شدند پیدا می‌شد کاش شیر پاک خورده ای در این مملکت بود که صدای ما میشد که حداقل با ۲۶ ملیون اختلاف در دریافتی مواجه نبودیم لعنت خدا به باعث و بانیش لطفا در باره آیتم تخصصی ما هم مطلب منتشر کنید
feedback
Iran, Islamic Republic of
خورشسد
چرا مانند بقیقه ما را تبدیل وضعیت رسمی نمی کنید هرچه قرلزدادی با سواد هستند مانند رسمی جدید که بیشترشان معلوم نیست چطور از گزینش رد شدن وای بر ما که چند سال ویگه ایناها رییس و مدیران اینده میشوند
feedback
Iran, Islamic Republic of
ممنون از توجه و دقت شما در پیگیری مطالبات نیروهای قرارداد مدت موقت 🙏🌹
feedback
Iran, Islamic Republic of
علی
با سلام و عرض ادب
احتراما با نوجه به اینکه خودم کارمند هستم و پاداش جنگ رو هم چون حضور داشتم گرفتم .خواستم برای رانندگان استیجاری که در کنار پرسنل نفت در این ایام حضور پر رنگ داشتند و حتی اسامی آنها را نیز برای این پاداش رد کردند ولی هیچ گونه وجهی به آنها پرداخت نشد و کسی پاسخگوی آنها نبود . ممنون میشم حق این قشر زحمت کش رو پیگیری فرمایید
feedback
Iran, Islamic Republic of
خانم خزایی تمام حواسش به پرسنل رسمی هستش
feedback
Iran, Islamic Republic of
با سلام ممنون از پیگری شما
feedback
Iran, Islamic Republic of
سامی
خسته شدیم بااين تورم تالان مابه‌التفاوت حقوق برج یک واریز نکردن از شما خواهش میکنم پیگیری کنید کی واریز میکند
feedback
Iran, Islamic Republic of
کارمندان حداقل بگیر فلک زده پایمال شده زیر تبعیض و گرانی افسارگسیخته
همکاران گروه نفت آنلاین عزیز
لطفا این نامه را به مدیران منابع انسانی برسونید
بسمه‌تعالی
موضوع: درخواست بازنگری در تعیین پایه حقوق کارکنان حداقل‌بگیر صنعت نفت و تبدل وضعیت شده فرزندان ایثارگران با توجه به الزامات قانونی و شاخص‌های اقتصادی در قانون بودجه سال ۱۴۰۵
ریاست محترم و نمایندگان معزز
مجلس شورای اسلامی
با سلام و احترام
بدین‌وسیله، به استحضار می‌رساند جمعی از کارکنان حداقل‌بگیر صنعت نفت، با استناد به اصول حاکم بر عدالت مزدی، الزامات قانونی و شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، مراتب اعتراض و نگرانی خود را نسبت به نحوه تعیین پایه حقوق دریافتی اعلام می‌نمایند؛ حقوقی که در وضعیت فعلی، تناسب و انطباق لازم با هزینه‌های واقعی معیشت و شاخص‌های رسمی اقتصادی را ندارد.
کارکنان صنعت نفت، به‌ویژه نیروهای حداقل‌بگیر، در حالی عهده‌دار انجام وظایف تخصصی، حساس و بعضاً پرخطر می‌باشند که شرایط کاری آنان از حیث سختی محیط، شرایط اقلیمی نامتعارف، شیفت‌های فشرده و دوری از خانواده، واجد وصف «کار با شرایط خاص» است. مع‌الوصف، سطح حقوق و مزایای پرداختی، پاسخگوی حداقل نیازهای معیشتی متعارف نبوده و این امر با اصول انصاف، عدالت اداری و حفظ کرامت نیروی کار مغایرت دارد.
از منظر حقوقی، حداقل حقوق تعیین‌شده برای کارکنان حداقل‌بگیر صنعت نفت، با نرخ تورم اعلامی از سوی مراجع رسمی و شاخص‌های مورد استناد در فرآیند تدوین و تصویب قوانین بودجه سنواتی مغایرت آشکار دارد. مطابق رویه قانون‌گذاری و مفاد مصوبات مرتبط، تعیین حقوق و مزایا می‌بایست به‌نحوی صورت پذیرد که منجر به حفظ قدرت خرید کارکنان و جبران آثار ناشی از تورم گردد. عدم رعایت این اصل، عملاً منتهی به کاهش مستمر ارزش واقعی دستمزد و نقض هدف قانون‌گذار در حمایت از نیروی کار و تحقق عدالت اجتماعی می‌شود.
علاوه بر این، بخش قابل توجهی از کارکنان یادشده، از جمله نیروهای تبدیل وضعیت‌شده فرزندان ایثارگران می‌باشند که مطابق قوانین و سیاست‌های حمایتی مصوب، مقرر بوده است از حمایت‌های ویژه و مؤثر شغلی و معیشتی برخوردار گردند. با این حال، بررسی وضعیت موجود نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از این حمایت‌ها در عمل محقق نشده و فاصله معناداری میان احکام قانونی و اجرای آن‌ها وجود دارد؛ امری که با اهداف قانون‌گذار در تکریم ایثارگران و خانواده‌های ایشان در تعارض است.
لذا مستنداً به مراتب فوق، از آن مقام محترم تقاضا می‌گردد در جریان بررسی و تصویب احکام مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۵، نسبت به بازنگری در تعیین پایه حقوق کارکنان حداقل‌بگیر صنعت نفت با لحاظ نرخ واقعی تورم، سبد معیشت خانوار و الزامات قانونی اقدام مقتضی معمول فرمایند. بدیهی است رعایت این اصول، علاوه بر تأمین حقوق قانونی کارکنان، نقش مؤثری در ارتقای بهره‌وری، افزایش رضایتمندی شغلی و صیانت از سرمایه انسانی کشور خواهد داشت.
شایسته است با همکاری و اقدام هماهنگ دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، از جمله وزارت نفت، بستر اجرای صحیح مصوبات قانونی و تحقق عدالت مزدی فراهم گردد. بدیهی است استمرار وضعیت فعلی، می‌تواند تبعات منفی حقوقی، اداری و اجتماعی در پی داشته باشد.
امید است با عنایت به مسئولیت خطیر قانون‌گذاری و نظارتی مجلس شورای اسلامی، دستورات لازم در جهت اصلاح رویه موجود و احقاق حقوق قانونی کارکنان صادر گردد
feedback
Iran, Islamic Republic of
کاش وزارت یکمی هم به فکر کارکنان جدید الاستخدام باشه که الان کف بگیر وزارت هستن
feedback
Iran, Islamic Republic of
مرتضی مهراور
دقیقا مشکل ما هم همینه .با این تورم سر به فلک کشیده و گرونی سالی ۳۶۵ بار اجناس حقوق ما هنوز حقوق ۱۳ ماه پیشه. متاسفانه وزارت نفت برای نفراتش ارزش قائل نیست. زندگی کارمندی شده گدایی
feedback
Iran, Islamic Republic of
علیرضا
تمام فکر و ذکر خانم خزایی و پاکنژاد پرسنل رسمی هستن با 24سال سابقه در بدترین شرایط آب و هوایی و بعد از 15سال هنوز قرارداد مستقیم و هنوز هم نمیفهمیم حقوقمون چقدره