تاریخ انتشارچهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
انتشار با توجه به تلاش بعضی از افراد غیر نفتی برای انتقال به صنعت نفت

آقای پاک‌نژاد، برای هیچکس امضا نکنید

زمزمه‌های انتقال افراد غیرنفتی به وزارت نفت بالا گرفته است؛ برخی با استفاده از نفوذ و لابی‌گری در پی گرفتن امضاهای طلایی هستند. اما آیا ورود چنین افرادی جز تبعیض و نابرابری، دستاوردی برای صنعت نفت خواهد داشت؟
محسن پاک نژاد
محسن پاک نژاد
به گزارش نفت آنلاین این روزها زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که عده‌ای غیرنفتی در گوشه و کنار صنعت نفت به دنبال راهی برای انتقال به وزارت نفت هستند. بعضی از آن‌ها با گرفتن موافقت مدیران شرکت های تابعه ، حالا به سراغ نمایندگان مجلس رفته‌اند تا با رایزنی و فشار، امضای نهایی از وزیر محترم نفت گرفته شود و مسیر ورودشان هموار گردد.

اما آقای پاک‌نژاد، خواهش می‌کنیم برای هیچکس امضا نکنید... زیرا این افراد آن‌چنان قدرت و نفوذ دارند که بعد از ورود به نفت، راهی را که باید در سی سال طی شود، تنها در چند روز طی می‌کنند. و این چیزی نیست جز یک تبعیض آشکار و دردناک در دل صنعت نفت.
محسن پاک نژاد وزیر نفت ورود غیرنفتی ها به نفت
اگر واقعاً این افراد متخصص، توانمند و کارآمدند، چرا در همان سازمان و محل خدمت خود نمی‌مانند تا به پیشرفت آن کمک کنند؟ و اگر وارد صنعت نفت شوند، آیا واقعاً می‌توانند باری از دوش این صنعت بزرگ و حیاتی بردارند، یا فقط به تبعیض‌ها و نابرابری‌ها خواهند افزود؟
https://naftonline.ir/news/32723/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0