تاریخ انتشارشنبه ۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۲
انتصاب همسر پروانه سلحشوری در شرکت منحل‌شده بهینه‌سازی مصرف سوخت وزارت نفت، موجی از انتقادها را در مجلس و فضای مجازی به دنبال داشته است؛ مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی، این انتصاب را غیرقانونی و تخلف اعلام کرده و تأکید کرده هرگونه فعالیت یا پرداخت مرتبط با این شرکت مشمول پیگرد قضایی خواهد شد، در حالی که برخی منابع خبری و فعالان فضای مجازی با اشاره به مواضع رادیکال و منتقدانه سلحشوری، وزیر نفت را موظف به پاسخگویی فوری کرده‌اند.
وزارت نفت
وزارت نفت
 به گزارش نفت آنلاین، مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس اعلام کرد که طبق قانون ، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت از ابتدای امسال منحل و موظف به ادغام در سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی است؛ بنابراین انتصاب آقای قبادیان ـ همسر پروانه سلحشوری ـ و سایر انتصاب‌ها در این شرکت غیرقانونی و تخلف محسوب می‌شود و هرگونه دریافت و پرداخت به نام این شرکت ممنوع و مشمول پیگرد قضایی خواهد بود. وی تأکید کرد این موضوع را در نخستین روز کاری مجلس پیگیری خواهد کرد.

همچنین در روزهای گذشته نیز بعضی از منابع خبری و فعالان فضای مجازی ، ضمن انتقاد به انتصاب اقای قبادیان همسر پروانه سلحشوری، نماینده رادیکال و منتقد اصول نظام سیاسی کشور، به سمت عضو اصلی و رییس هیئت‌مدیره شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت  ، خواستار پاسخگویی وزیر نفت در این خصوص شدند. شایان ذکر است طبق اخبار منتشر شده در فضای مجازی سلحشوری از جنگ ۱۲ روزه تاکنون، همسو با اسرائیل از براندازی و تغییر نظام با رفراندوم سخن می‌گوید!!
https://naftonline.ir/news/32496/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
Iran, Islamic Republic of
نان جمهوری اسلامی را می‌خورند به جمهوری اسلامی جفتک میندازن
اقای پاک نژاد برکنارش کن. انقلابی بودن خودت را ثابت کن
تازه ترين نظرات