تاریخ انتشارسه شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵
در روزهای اخیر جمعی از نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی طی تماس با «نفت آنلاین»، نسبت به میزان جذب نیرو در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ شرکت نفت اعتراض کردند و خواستار بازنگری و افزایش ظرفیت پذیرش در این آزمون شدند.
اخبار استخدامی | نفت آنلاین
اخبار استخدامی | نفت آنلاین
به گزارش نفت آنلاین، این نمایندگان با تأکید بر نیاز مبرم مناطق عملیاتی به نیروهای متخصص اظهار داشتند: سهمیه ۸۰۰ نفری آزمون به هیچ عنوان پاسخگوی حجم نیازهای صنعت نفت در استان نیست. 
 
یکی از نمایندگان نیز اعلام کرد که در برخی مناطق عملیاتی به دلیل کمبود شدید نیرو، کارکنان فعلی حتی برای رفتن به مرخصی با دشواری‌های فراوانی مواجه‌اند.
 
آنان همچنین با اشاره به مشکلات معیشتی نیروهای تازه‌وارد، بر ضرورت اصلاح و بازنگری در جدول حقوق و مزایای بدو استخدام تأکید کردند؛ موضوعی که به گفته ایشان، موجب نارضایتی گسترده در میان کارکنان جدید شده است.
 
گفتنی است «نفت آنلاین» به زودی در گفت‌وگویی اختصاصی و تصویری با چند تن از این نمایندگان، جزئیات بیشتری از این موضوع را به اطلاع مخاطبان خواهد رساند.
https://naftonline.ir/news/32472/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0