تاریخ انتشارشنبه ۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
اغلب متخصصین توصیه می‌کنند که هنگام نوشیدن چای، خرما را جایگزین قند یا شکر کنید، زیرا خرما دارای قند طبیعی است؛ این نوع قند به سرعت جذب می‌ شود و در نتیجه بر قند مصنوعی ارجحیت دارد.
خوردن خرما در ماه رمضان
خوردن خرما در ماه رمضان
خرما از جایگاه ویژه‌ای در میان محصولات کشاورزی برخوردار است. خرما دارای فروکتوز، ساکارز، گلوکز، آب، موسیلاژ، مواد آلبومینوئیدی و پکتیکی، ویتامین‌های A، B، C، D و E و املاحی نظیر روی، منگنز، فسفر، آهن و کلسیم است.
https://naftonline.ir/news/28258/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0